A kosárban  0  termék
Pannonicum_gyumolcs

Gyümölcs készítmény

E-mail
Porított gyümölcs készítmény 140g (1 felnőtt / 1 hó)

Fogyasztói ár: 5000 Ft
Változat ár módosító:
Kedvezményes ár: 5000 Ft
Nettó ár: 5000 Ft
Kedvezmény:
Adó összege:
Price / kg:

  • Leírás

PANNONICUM zöldségek és gyümölcsök aktív pora, víztartalom nélkül. Ellenőrzött MAGYAR gazdaságok ökológiai termesztésű nyers gyümölcseiből és zöldségeiből készül, meghagyva természetes kötésben a bennük található biológiailag aktív anyagokat. Tehát nem hatóanyag-koncentrátumokat tartalmaz, hanem enzimeket, vitaminokat, ásványi anyagokat, rostokat és mindent, ami a zöldségekben és gyümölcsökben értékes.

Gyártási technológia: A gyártó egy egyedi know-how alapján kifejlesztett automatizált, folyamatvezérelt vákuumszárítási technológiát alkalmaz. A dehidratálás alacsony hőmérsékleten (24-34 °C között) megy végbe, így a hőre érzékeny vegyületek, mint pl. a vitaminok, aroma-, illat- és színanyagok, makro- és mikroelemek, biológiailag aktív összetevők teljes egészében, károsodás nélkül maradnak meg. A gyártás során mesterséges, szintetikus adalékanyagokat, színezékeket és tartósítószereket egyáltalán nem használunk.

A terméket alkotó gyümölcsöket és zöldségeket úgy válogattuk össze, hogy az alkotórészek hatásukat megsokszorozhassák és egymást erősítve a szervezet öngyógyító, regeneráló és visszafiatalító, valamint szépítő folyamatait növelhessék.

Összetétel: áfonya (7%), fekete ribiszke (7%), fekete berkenye (7%), csicsóka (7%), csipkebogyó (6%), homoktövis (6%), alma+almahéj (6%), körte (6%), meggy (5%), cseresznye (5%), szeder (5%),vörös szőlő (5%), szilva (5%), málna (4%), kajszibarack (4%), őszibarack (4%), bodza (4%), mézpor (4%), sárgadinnye (3%)